MANISOL logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Regenesis Touch

Om het voor belangstellenden van Regenesis Touch in Zuid-West Nederland mogelijk te maken wat dichter bij huis de workshop te volgen, geven Gerda Fortuin en ik deze op de vrijdag en zaterdag. Wij geven de workshops onder strikte voorwaarden van de Quantum Academy.

In de 2 daagse workshop leer je de Blue Dot Energy in je cellen te activeren en deze te gebruiken voor jezelf of iemand anders. Na de kennismaking, informatie en activeringsochtend ga je na een heerlijke lunch met een van je medecursisten aan de slag. Je oefent door elkaar te behandelen; het uitlijnen van atlas en draaier, alle nek- en rugwervels, bekken en hoofd. Alles onder intensieve begeleiding van Gerda en mijzelf. Tijdens de behandelingen die je elkaar geeft kunnen al de mooiste reacties optreden en zul je verwonderd zijn over de mogelijkheden van jezelf en de Blue Dot Energy.

Met de kennis van deze workshop kun je naast jezelf en familie ook je huisdieren heel goed behandelen.

Voor de workshop heb je geen vooropleiding nodig. Het is door iedereen eenvoudig te leren en meteen thuis te gebruiken. Ook is de workshop een vereiste voor de jaaropleiding tot Regenesis Healing Therapeut.

 

Zie voor meer info over inhoud en beschikbare data de site:

www.regenesis-touch-zuidholland.nl

of bel: 06 200 45 992