MANISOL logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil Hoogland

Manisol – Wil Hoogland

Begin 2010 ben ik gestart met Natuurgeneeskundige Praktijk Manisol.
Jaren van cursussen en zoektochten door alle mogelijkheden van het holistisch genezen gingen daaraan vooraf. Ik ondervond dat medicijnen niet altijd het gewenste resultaat behaalden en vaak onplezierige bijwerkingen creëerden.

Op mijn zoektocht kwam ik in contact met Gerdo en Jeannette van de Quantum Academy. Bevlogen mensen die ‘met beide benen op de vloer´ mij zo raakten met hun kennis en kunnen, dat ik na een kennismakingsworkshop de volledige opleiding tot Regenesis Therapeut ben gaan volgen. Honderden uren behandelervaring later ben ik inmiddels gecertificeerd én ervaren.

Regenesis Therapie is een prachtige methode om het zelfherstellend vermogen van de mens te activeren en kan zeker heel goed in combinatie met de reguliere geneeskunde.

Ook ben ik begonnen als trainer van de Regenesis-Touch workshop. In een 2 daagse workshop leer je zelf de Blue Dot Energy in je lichaam te activeren en daarmee jezelf maar ook anderen te helpen. Je gebruikt de Blue Dot Energy bij alle vormen van lichamelijke- en geestelijke klachten. Met de kennis van deze workshop kun je ook je huisdier heel goed behandelen.
De workshop is de basis en een prachtige eerste kennismaking met Regenesis-Touch waarmee je al veel kunt.