MANISOL logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regenesis Healing van Robert Rasmusson (1919-2001)

Robert Rasmusson hielp al op jonge leeftijd mensen in zijn omgeving van hun pijn af door intuïtief zijn handen op de pijnplek te leggen. Dit leidde tot zulke opmerkelijke resultaten dat hij in 1970 zijn zeer goed lopende healing praktijk startte in het zuiden van Californië.

Robert Rasmusson voelde en wist dat als zeesterren, salamanders, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren voor genezing, dit ook bij mensen mogelijk moet zijn. Met Kirlian fotografie kan energie in kleur zichtbaar gemaakt worden en zo ontdekte hij ook de blauwe puntjes, de Blue Dot Energy, in de cellen.

Aan de universiteit van Californië werd deze therapie onderzocht en als enige alternatieve therapie onderscheiden op zijn effecten. Robert kreeg daardoor een leerstoel. In 1980 richtte hij een professionele healing opleiding op aan de Columbia Pacific University, samen met Dr. Lisinka Ulatowska (PHD psychology) en Earle Lane (Kirlian-energie onderzoeker), gebaseerd op zijn boeken over Energy Healing. Hij ging ervan uit dat cellen weer kunnen herstellen door de Blue Dot Energy te re-activeren. Roberts studenten bedachten de naam Regenesis Healing, omdat het lichaam regenereert op cellulair niveau.

Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel gingen na hun kennismaking met Quantum Touch, een afgeleide therapie van de originele Regenesis Healing op onderzoek naar de oorsprong van de quantum-healing; er moest een basis zijn voor deze energetische vorm van genezen. Zij kwamen na een maandenlange zoektocht uiteindelijk terecht bij Hermina, de weduwe van Robert, die kort daarvoor was overleden. Na drie bezoeken aan Californië en veel mailen en praten, wonnen ze eindelijk haar vertrouwen en stukje bij beetje gaf ze Robert's wonderlijke manier van genezen vrij aan Jeannette en Gerdo. Samen met Jim Mann, vriend en leerling van Robert, hebben zij de Regenesis Healing als opleiding ontwikkeld en startten de Quantum-Academy. Zij zijn ook de enigen in Europa die deze healing methode mogen doorgeven aan hun cursisten.

Voor workshops Regenesis-Touch en opleidingen Regenesis-Healing klik hier.